Комунальне підприємство
"Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"
Рівненської обласної ради

Працівники Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф взяли участь у вебінарі

Фото ілюстративне
Тема вебінару : «COVID-19 ТА ВЕНОЗНИЙ ТРОМБОЕМБОЛІЗМ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СЬОГОДЕННЯ. ЧИ МОЖЛИВИЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ КОНСЕНСУС?».
 
Захід відбувся 6 квітня на базі медичної електронної платформи «ГІППОКРАТ» післядипломної медичної освіти для лікарів, яка заснована ГО «Всеукраїнська асоціація безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів» та Національною медичною академією післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.
 
Спікерами вебінару були:
Пархоменко Олександр Миколайович, доктор мед. наук, професор, член-кореспондент НАМН України, керівник відділу реанімації та інтенсивної терапії ННЦ “Інститут кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска” НАМН України, Президент Асоціації фахівців з невідкладної кардіології, м. Київ.;
Лутай Ярослав Михайлович, кандидат мед. наук, лікар-кардіолог вищої категорії, старший науковий співробітник відділу реанімації та інтенсивної терапії Інституту кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска
та інші.
 
Наші працівники у форматі панельної дискусії ознайомилися з міжнародними та національні дослідженнями, а також рекомендаціями щодо вибору оптимальної фармакотерапії венозних тромбоемболічних ускладнень у пацієнтів з гострими захворюваннями в умовах COVID-19.
 
Багаторічний досвід співробітників Національного університету охорони здоров‘я України імені П.Л. Шупика та інших відомих викладачів медицини України, а також іноземних спеціалістів, знання новітніх технологій допоможе кожному лікарю шляхом активного самонавчання і самоосвіти досягти необхідного успіху і професійного рівня володіння знаннями і навичками, а отже – покращити якість надання медичної допомоги пацієнту.