Комунальне підприємство
"Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"
Рівненської обласної ради

У «швидкій» провели екскурсію для молоді

NoneNoneNoneNone

Вона відбулася 28 серпня. Її учасники - переможці квесту у рамках проекту «MEDTIME.Симуляція» від ГО «Яскраво», які найкраще впоралися із завданням, а саме - надати правильно домедичну допомогу при невідкладних станах.

Наші Володимир Мартинчук та Андрій Стахнюк ознайомили учасників екскурсії Антоніну Пащенко, Оріану Хижу, Олену Лініч та Юрія Штіна з роботою Єдиної оперативно-диспетчерської служби, а також специфікою роботи працівників швидкої.

Приємно, що молодь активно цікавиться такими суспільно важливими темами. Вони проводять різноманітні тренінги, а також квести, де відтворюють невідкладні стани та вчаться правильно і швидко надавати домедичну допомогу.

Дякуємо Володимиру Мартинчуку та Андрію Стахнюку за цікаву екскурсію та мотивацію підростаючого покоління бути свідомими та небайдужими!

Проект «MEDTIME.Симуляція»від молодіжної платформи «Яскраво» це ще один яскравий приклад того, що наша молодь рухається у правильному напрямку. Вони цікавляться та отримують знання з надання домедичної допомоги, а також ділиться ними з оточуючими.