Комунальне підприємство
"Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"
Рівненської обласної ради

Рівненська «екстренка» отримала ще два автомобілі швидкої допомоги від благодійного фонду Олени Зеленської

NoneNoneNoneNone

Нові реанімобілі Citroen Jumper типу «С» повністю укомплектовані. Кожен з автомобілів обладнаний апаратом штучної вентиляції легень, кисневими балонами, апаратом для вимірювання тиску та сатурації, інфузійним насосом, кардіомонітором та дефібриляторам, електрокардіографом тощо.

«Це вже третій реанімобіль типу «С», який отримав Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської. В автомобілях «швидкої» є все необхідне для того, щоб наші лікарські бригади могли швидко та безпечно доправити важкопоранених до медичних закладів та найголовніше - якісно провести реанімаційні заходи пацієнтам», - зазначив директор Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік.

Два нові реанімобілі курсуватимуть у Рівному та Рівненському районі. А перша «швидка» від благодійного фонду Олени Зеленської вже використовується у відділенні виїзної консультативної допомоги яке займається транспортуванням пацієнтів у важких станах з районних лікарень в обласні або ж спеціалізовані медичні заклади інших областей.