Комунальне підприємство
"Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"
Рівненської обласної ради

Тепер і в медицини катастроф Рівненщини буде власний позашляховик Toyota Land Cruiser J78

NoneNoneNoneNoneNone

27 жовтня у Львові керівник Рівненської екстренки Андрій Бортнік отримав ключі від автомобіля, який в автосалоні просто так не купити. Виготовлявся він на спецзамовлення компанією Toyota у Японії для роботи медиків у складних умовах. Ще вісім - отримали представники інших медичних закладів західної України.

Автомобілі TOYOTA Land Cruiser J78 стали доступними завдяки донорам: Асоціації Free Ukraine та Міністерства охорони здоров’я.

«Асоціація Free Ukraine з 2014 року підтримує медичну сферу нашої держави. Щоб українці мали змогу отримати фахову допомогу на територіях зі зруйнованою інфраструктурою, ми передаємо перші 30 автівок для медиків. Далі будуть ще. Таким чином служба Медицини Катастроф України отримає 100 автівок» , - розповіла представниця Free Ukraine Ганна Лисенко.

«Ми щиро вдячні Асоціації Free Ukraine у партнерстві із міжнародними організаціями: World Health Organization (WHO) , Embassy of Ukraine to the UK , AstraZeneca, Foreign, Commonwealth & Development Office, Free Ukraine, British-Ukrainian Aid, Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе, Yellowblue Force Foundation, Canada-Ukraine Foundation, Посольсту України в Швейцарії та Міністерству охорони здоров'я України, і Віктору Ляшку за втілення такого важливого та потрібного для нашої країни проєкту. Сподіваємось, що наша співпраця на цьому не завершиться, а успішно продовжуватиметься і надалі. Переконаний, що завдяки спільним зусиллям, ми зможемо перемогти ворога. Працюємо! Вистоїмо! Переможемо!», - додав керівник Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік.